Vier trouwlocaties in Rotterdam aan het water!

Het is heerlijk om met het warme weer buiten te zijn en een lekker drankje met elkaar te drinken. Veel mensen willen graag hun droombruiloft organiseren in de lente of in de zomer op een prachtige locatie. Marry brengt voor jullie vier prachtige trouwlocaties gelegen aan het water in kaart, waarvoor Rotterdam uitermate geschikt is!

Bij Hi Mary kan je ook trouwlocaties zoeken en in Virtual Reality bekijken. Klik hieronder.

Bekijk trouwlocaties in Virtual Reality

Boompjes evenementen locatie

De Boompjes locatie ligt centraal gelegen in Rotterdam aan de Nieuwe Maas. Het is een glazen pand direct aan de Nieuwe Maas en heeft een lekker knus terrasje aan het water. Het uitzicht is fabelhaft met de skyline van Rotterdam op de achtergrond. Gelegen tussen de Willemsbrug en Erasmusbrug in. Het is zelfs mogelijk om er met de watertaxi te komen. Binnen is er plek om te dineren, te dansen en aan de bar te hangen!

 • Moderne uitstraling
 • Buiten trouwen is mogelijk
 • Overnachting is niet mogelijk
 • 250 mensen kunnen uitgenodigd worden voor het diner
 • 300 mensen kunnen uitgenodigd worden voor het feest

 

De Bergsche Plas

Deze locatie is gelegen in het Bergse Bos op de grens van Rotterdam en Bergschenhoek. Dit is een prachtige gelegen locatie in de buitenlucht. Midden in het bos aan een grote plas tussen de Schotse Hooglanders. Je kunt hier heel mooi buiten trouwen met een lekker borreltje in je hand aan de plas. Binnen is er een grote ruimte om te dineren en het trouwfeest te houden. De locatie heeft een landelijke uitstraling en er is een bar aanwezig.

 • Landelijke uitstraling
 • Buiten trouwen is mogelijk
 • Overnachting is niet mogelijk
 • Grote locatie

 

Eau Lounge

Gelegen aan de Boompjeskade in Rotterdam ligt de moderne locatie Eau Lounge. Met een prachtig terras aan de maas heeft de Eau Lounge ook uitzicht over de skyline van Rotterdam. Van binnen heeft het een chique uitstraling. Je kunt hier terecht voor groepen van tussen de 20 en 250 man. Binnen is er een bar en DJ booth aanwezig, waardoor je hier een mooi trouwfeest kunt geven. Het buitenterras is groot en er kan lekker gebarbecued worden wanneer jullie dat zouden willen!

 • Modern/chique uitstraling
 • Buiten trouwen is mogelijk
 • Overnachting is niet mogelijk
 • Binnen kunnen er 150 man dineren
 • Buiten kunnen er 100 man dineren
 • Tussen de 250 en 350 kunnen worden uitgenodigd voor het feest

 

De tuin van de vierwindstreken

In het Kralingse Bos aan de Kralingse plas midden in de natuur bevindt zich een prachtig statig herenhuis dat gebouwd is in 1867. Deze locatie wordt de Tuin van Rotterdam genoemd. Gelegen in het rustige Kralingen, maar wel in de drukke stad Rotterdam. Je kunt hier een feest organiseren voor 250 man. Romantisch dineren aan het grote buitenterras met uitzicht over de Kralingse plas lijkt ons ideaal! Binnen zijn er meerdere ruimtes en barretjes aanwezig.

 • Van buiten een klassieke uitstraling
 • Van binnen een moderne uitstraling
 • Overnachting is niet mogelijk
 • Binnen en buiten dineren is mogelijk
 • Trouwfeest voor 250 man

Bij Hi Mary kan je ook trouwlocaties zoeken en in Virtual Reality bekijken. Klik hieronder.

Bekijk trouwlocaties in Virtual Reality

About the author: Himarry